vrijdag 29 februari 2008

Halloween

Regie: Rob Zombie

Acteurs:
Tyler Mane
Malcolm McDowell
Brad Dourif
Sheri Moon
William Forsythe
Udo Kier
Daeg Faerch
Genre: Horror


Synopsis: Toen Micheal Myers 10 was, richtte hij een bloedbad in zijn eigen huis aan. Voor deze gruwelijke daden werd hij opgenomen in een psychiatrische instelling. 17 jaar later kan hij ontsnappen en keert hij onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield. Hij is op zoek naar zijn jongere zus, die hij toen destijds in leven liet. Iedereen die hem op dit pad kruist wacht noodlottige gevolgen.



Recensie van de film: Rob Zombie heeft een verfilming van de originele Halloween film gemaakt. Natuurlijk is een remake niet altijd zo goed als het origineel. Het is een klassieke horrorfilm. Toch bevat de film spannende scènes die de film op zich wel leuk maken om naar te kijken.


2 opmerkingen:

dries zei

hoi hoi melanie,

kleine opmerking over de recentie die je over halloween maakte... "niet beter dan het origineel" deze film is mss niet beter dan het origineel maar op sommige vlakken laat hij ons wel wat meer zien over wie michael myers echt is en hoe hij zo geworden is en volgens mij draait het hele verhaal van de film('s) halloween juist rond die michael myers... thanks to Rob "Mr.Dragula" Zombie echt een aanrader deze film

Anoniem zei

Ziet er mij een Te eng filmke uit ..