donderdag 15 mei 2008

I know who killed meRegie: Chris Sivertson
Acteurs:
Lindsay Lohan
Julia Ormond
Neal McDonough
Brian Geraghty
Garcelle Beauvais
Spencer Garrett

Genre: Thriller
Synopsis: De rustige achterwijk New Salem wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar die jonge vrouwen ontvoert en martelt. Hij houdt ze één week gevangen voordat hij ze vermoordt. Aubrey Fleming, getalenteerde pianist en ijverige schrijfster, zou zijn laatste slachtoffer zijn. Terwijl de dagen voorbij gaan, probeert de FBI de seriemoordenaar zo snel mogelijk op te sporen. Even later duikt er een gewonde jongedame op, die eruit ziet als Aubrey, maar beweert dat ze de stripster Dakota Moss is en nog nooit van Aubrey gehoord heeft...
Filmrecensie: Een schitterend acteerprestatie van Lindsay Lohan! Zowel het brave schoolmeisje als de rebelse danseres zet ze schitterend neer. Het verhaal op zich is ook heel origineel gevonden volgens mij.
In het begin is het moeilijk om te weten waar het verhaal precies naar toe gaat, maar vanaf het moment dat Dakota op internet opzoekt over identieke tweelingen, begint het verhaal wat duidelijk te worden. Maar worden de beelden getoond van toen de moeder zwanger was, waar duidelijk te zien is dat er geen sprake is van een tweeling. Het verhaal wordt weer duidelijk als Dakote naar de vader stapt.

Ik zou deze film zeker aanraden, het is een schitterende verhaallijn!

Score: 8/10

1 opmerking:

Anoniem zei

ik heb die film gezien zo leuk zeh +10