woensdag 7 mei 2008

The invisible


Regie: David S. Goyer

Acteurs:
Justin Chatwin
Margarita Levieva
Marcia Gay Harden

Genre: Drama / Thriller

Synposis: Nick wil naar Londen gaan nadat zijn vader is overleden en zijn moeder geen gevoelens lijkt te hebben. Maar op de avond van zijn vertrek wordt hij door Annie en haar vrienden in elkaar geslagen omdat Annie denkt dat Nick haar heeft verraden aan de politie voor een diefstal die ze gepleegd heeft. Voor dood achtergelaten komt Nick in een schemerwereld terecht tussen leven en dood. Nick probeert zijn eigen leven te redden, maar er is één nadeel; niemand hem kan horen of zien en niemand weet waar zijn lichaam is.

Filmrecensie: Het is een mooie en bij momenten intrigerende film die zowel als verhaal als filmtechnisch goed is uitgewerkt. Het heeft eens heel sterk begin, waar je het eerste uur afvraagt waar het verhaal naar toe gaat. Het verhaal komt zeer traag op gang, maar je blijft wel kijken.
Er waren enkele goede soundtracks in de film, die de film iets extra geeft.
Het acteerwerk niet om te zeggen schitterend, de cast is soms wel wat verkeerd gekozen, maar al bij al valt de film in zijn geheel wel goed mee.
Score: 7/10

1 opmerking:

Anoniem zei

Heb hem gezien, maar die had ik toch heel wat beter verwacht. Het verhaal was in orde maar de verwerking ervan + het einde vond ik maar niets!!