woensdag 7 mei 2008

Vantage Point
Regie: Pete Travis

Acteurs:
Matthew Fox
William Hurt
Forest Whitaker
Dennis Quaid
Sigourney Weaver
Brus McGill
Edgar Ramirez

Genre: Drame, Thriller


Synposis: In de actiethriller Vantage Point hebben twee geheime agenten, Thomas Barnes en Kent Taylor, de opdracht President Ashton te beschermen op een belangrijke top over de internationale strijd tegen terreur.

Wanneer President Ashton vrijwel onmiddellijk na zijn aankomst in Spanje neergeschoten wordt, volgt chaos en een aantal getuigen zullen na de aanslag met elkaar geconfronteerd worden. In de menigte bevindt zich Howard Lewis een Amerikaanse toerist die de historische gebeurtenis op videotape vastlegt om hem aan zijn kinderen te tonen als hij naar huis terugkeert.

Er is ook Rex, een Amerikaanse tv‐nieuwsproducer die verslag uitbrengt over de conferentie. Het is pas als we dezelfde 15 minuten vóór en onmiddellijk na het schietincident vanuit het perspectief van de diverse getuigen volgen dat de verschrikkelijke waarheid achter de moordaanslag aan het licht komt.


Filmrecensie: Dit is een heel mooie film, het vertelt verschillende verhalen, uit verschillende perspectieven. Hij is zeker de moeite waard om es te bekijken!!

Score: 8/10

2 opmerkingen:

Matthew zei

Helemaal mee eens.
Super film

_DeWouter_ zei

Zeer goede film
aanrader