woensdag 21 mei 2008

Jack and Jill vs the worldRegie: Vanessa Parise

Acteurs:
Freddie Prinze Jr.
Taryn Manning
Vanessa Parise

Genre: Komedie - drama


Synopsis: Jack is dertig en zorgt voor advertenties in New York. Hij leidt een routineleventje, boekt succes en heeft klasse. Maar hij loopt er verveeld bij, tot op het moment dat hij Jill ontmoet. De knappe, vurige twintigjarige vrouw komt in zijn leven en hij wordt stapelverliefd. Het klikt onmiddellijk tussen hen en ze beginnen een verhouding. Ze spreken af dat eerlijkheid hun prioriteit is. Wanneer Jill meerdere keren niet te bereiken is, eist Jack van haar dat ze hem vertelt welk geheim ze verbergt.

Filmrecensie: een schitterende film, met drama en humor! Het brengt ook een nog niet zo bekende, maar toch ernstige ziekte aan bod. Het illustreert ook dat er mee kan leven. Jill is een opgewekte levensgenieter. Ze zet dan ook een schitterende acteerprestatie neer! Ook Jack, die gespeeld wordt door Freddie Prinze Jr. wordt goed geacteerd.

Score: 8/10

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hmm romantisch en leuk gedaan prifiat

frouu zei

Ik zou de motivatie om de film te zien een beetje aanpassen. Er staat dat er een ernstige ziekte in voorkomt en vlak daarboven staat dat Jill een geheim voor Jack is maar ''wie weet nu wat dat zou kunnen zijn'' :D

Ik heb hem voor de rest nog niet gezien, maar ik zal het zeker doen! ;)

Anoniem zei

is deze film in de bios te zien of op dvd te verkrijgen? Het lijkt me namelijk een leuke film,
Heb zelf namelijk ook die "ernstige ziekte die aan bod komt" :P:P:P