maandag 10 maart 2008

Into the blue


Regie: John Stockwell

Acteurs:
Jessica Alba
Paul Walker
Scott Caan
Ashley Scott
Josh Brolin

Officiële website: http://www.intothebluemovie.com/

Genre: Actie, Avontuur

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zh7ltSp_aKs

Synopsis: Jared (Paul Walker) woont in een trailer op het tropische strand op Jamaica samen met zijn vriendin Sam (Jessica Alba). Samen met hun vrienden Bryce en Amanda gaan ze op zoek naar een legendarisch scheepswrak op de bodem van de zee. Daarin zou een enorme lading aan goud verborgen liggen. Bij deze zoektocht ontdekken ze echter een gezonken vliegtuig vol cocaïne. Om ongestoord verder te kunnen gaan met hun zoektocht naar het goud, besluiten ze om dit om voorlopig geheim te houden. Maar ondertussen zijn de smokkelaars al op zoek naar hun verloren lading.

Filmrecensie: De regiseur van ‘Blue Crush’ duikt deze keer onder water. We zouden de film min of meer kunnen vergelijken met ‘The Deep’ uit 1977. De film bevat ook een schitterende verfilming van het onderwaterleven. Daarnaast is er voor de mannen ook de knappe Jessica Alba die meerdere malen in bikini in beeld komt. Voor de vrouwen is er natuurlijk de niet onknappe Paul Walker.

9 opmerkingen:

Julie zei

'k Heb die film onlangs gezien. Ik zelf vond het een mooie film. Mijn ouders en mijn zus niet.

bree0 zei

zelf ik heb ik de film een aantal keren bezien en ik blijf het maar een fantastische film vinden alles zit perfect in elkaar en het zijn zeer goeie acteurs en actrice's die erin meespelen. Zeker een aanrader

Anoniem zei

ja das een zalig mooie film kvind de onderwater scenes echt zalig en er zit humor romantiek en spanning in de film dus wat moet er meer als het nog eens een topcast is ook :-)

Sven zei

De film heeft een mooie fotografie en 2 zeer getalendeerde acteurs maar daar stop het dan ook. Het verhaal was maar flauw met een zwak plot.

Anoniem zei

ik vind et een coole film, tverhaal zit goe ineen en tzit ook wa spanning enzo in

DucRmx zei

Goede film, alleen vaak voorspelbaar wat de spanning sterk doet minderen.

Dimitry zei

Ik vond het een zeer mooie film.
Er zit echt vanalles in: romantiek, spanning, mooie beelden, mooie cast...
topfilm !

Anoniem zei

Into the blue is echt een goede film. Leuk verhaal en het is ook wel spannend met momenten

Dimitri zei

tot sven : vind tochwel dat er zeker een goed plot inzat

het is een prachtige film met de nodige afwisseling, van mooie onderwaterscenes tot maffia, romantiek en vriendschap tot achtervolgingsacties en paul walker verdient hier zeker weer een ster. ashley scott daarentegen zouden ze beter uit elke film schrappen, kan ni acteren vind ik.
grtz