dinsdag 4 maart 2008

PS I Love You


Regie: Richard Lagravenese
Acteurs:
Hilary Swank
Gerard Butler
Lisa Kudrow
Gina Gershon
James Marsters
Kathy Bates
Harry Conninck Jr

Genre: Drama

Synopsis: Gerry en Holly lijken wel een droomkoppel, ook al zijn ze het niet altijd met elkaar eens.
Gerry wordt onverwacht door kanker uit het leven gegrepen. Holly blijft onbegrijpend achter, ze weet niet hoe verder te gaan met haar leven.
Tevergeevs proberen haar moeder, haar beste vriendin en haar zus haar er bovenop te helpen. Tot Holly een eerste van een reeks van 12 brieven van Gerry ontvangt. Hij wil haar zo na zijn dood helpen om verder te gaan.
Het wordt voor Holly een ontroerend en grappig avontuur.

Filmrecensie: Ps I Love You is een ontroerend en romantisch verhaal. Het is zeker een aanrader voor de romantische zielen onder ons.

6 opmerkingen:

Natasja zei

Kheb die film paar weken geleden bekeken en kvind het eens iets unieks.. Het is zowel grappig als verdrietig... Ik geef hem een 9/10 :-)

Joëlle zei

Ps I love you ... dit was pas een topfilm: een lachje, een traan en een romantisch zuchtje in één film...Een echte aanrader voor iedere vrouw ... 1 tip: maak er een girls-night van, want voor het mannelijkschoon zou het kunnen beschreven worden als cliché en saai ;-)wat volledig onterecht is natuurlijk :-d

Anoniem zei

Is een kei knappe film. heb hem gezien in de cinema. En zou hem nog wel eens willien zien. het is egt een vrouwen film en raad het iedereen aan om er naar te gaan kijken.

Anoniem zei

Echt een mooie film! op sommige momenten zat ik met de tranen in mijn ogen! Zelfs mijn vriend werd er emotioneel van! één van de beste films die ik ooit heb gezien!

Anoniem zei

Zeker ook een filmke dat ik ook nog wil zien. Een vriendin is hem gaan zien en zei dat hij romantisch en leuk was dus :)

Anoniem zei

Het boek was veel beter. groetjes