zaterdag 22 maart 2008

Just Like Heaven


Regie: Mark Waters

Acteurs:
Reese Witherspoon
Mark Ruffalo
Donal Logue

Genre: Romantische Komedie


Synopsis: De workaholic Elizabeth (Reese Witherspoon) heeft een 26 uur lange ziekenhuisdienst achter de rug, als ze tijdens haar autorit naar huis een zwaar ongeluk krijgt. Helaas weet ze hier niks meer van wanneer ze ontdekt dat er een man haar appartement is ingetrokken. David (Mark Ruffalo), die het huis inmiddels huurt, krijgt de volle laag van Elizabeth. Om de indringster buiten te houden verandert David de sloten maar dit helpt niet. Elizabeth verschijnt te pas en te onpas. David beseft dat Elizabeth een mysterieuze verschijning is en dat alleen híj haar kan horen of zien. Hij weet het zeker: Elizabeth is een geest! David wil Elizabeth helpen om over te steken naar "de andere kant". Maar Elizabeth heeft het idee dat ze nog leeft...

Filmrecensie: Een schitterende romantische komedie! Zijn er nog mensen die deze film onlangs hebben gezien? Laat mij gerust weten wat je ervan vindt. De film bevat humor, triestige en serieuze scènes. Ik raad deze film zeker aan aan diegenen die graag dit genre van films bekijken.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

kga vanavond zeker dien film
volgens mij egt goed
reese witherspoon is zo goed

Anoniem zei

Kheb hem gezien !
Eerst snapte ik hem niet mr later toch wel. Echt schattig !

Anoniem zei

Ik heb de film woensdag gezien en het is 1 van de beste films dat ik in de laatste paar maanden heb gezien.

Gianni zei

Heb nog met m'n vriendin naar die film geweest, in den bioscoop.. en ik mag zeggen: it was just like heaven. :D Echt, een mooie romantische/komische film. We hadden ons geamuseerd!

Linde zei

Kheb hem ook onlangs gezien en vond hem super!
Ontroerend met een grote plotwending..

Anoniem zei

deze heb ik over het laatst nog gezein. ik vind het een toffe film met echte romantiek. het gebeurd niet elke dag dat er een geest in je flat rondloopt. de acteurs zijn ook super, zoals reese whitterspoon. zij schitterd ook in de film sweethome alabama.

Anoniem zei

Die film is echt zo mooi ..
Samen gezien met een vriendin op mn verjaardag, en een jaar later hefft ze hem als cadeau gegeven voor mijn verjaardag, samen nog is die film bekeken ... Kheb hem ondertussen al 10 keer gezien denk ik :)

Anoniem zei

Kheb hem laatstes ng gezien.. Echt mooie film.