vrijdag 21 maart 2008

Runaway BrideRegie: Garry MarshallActeurs:
Julia Roberts
Richard Gere
Joan Cusack

Genre: Romantische komedie

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=sew_SBi5Y2c

Synopsis: Ike, een columnist, hoort het verhaal van Maggie Carpenter. Zij is een vrouw die altijd op het laatste moment haar huwelijk afblaast. Ike schrijft een kwetsend stukje over haar zonder zijn feiten goed te onderzoeken. Ike wordt hierdoor ontslagen, en besluit een grondig artikel te schrijven over het aanstaande huwelijk van Maggie. Zij heeft echter vanzelfsprekend niet zo'n hoge dunk van Ike. Ike probeert het leven van Maggie volledig uit te pluizen, en dit uiteindelijk met haar toestemming. De twee beleven een kat en muis spel, maar zoals hier ook blijkt trekken tegenpolen elkaar aan.

Filmrecensie: Schitterende romantische komedie, nietwaar? Zelfde cast als Pretty Woman enkele jaren terug. Julia en Richard vertolken hun rol weer voortreffelijk. Wie is het met me eens als ik zeg dat dit toch wel een typische vrouwenfilm is?

9 opmerkingen:

Anoniem zei

de film is inderedaad supergoed,
en de inhoud is ook goed beschreven, maar die recensie vond ik wat vreemd geformuleerd...

groetjes

Anoniem zei

De film is erg goed gespeelt

Groetjes

Anoniem zei

De film is inderdaad leuk, maar zo ni zo zeer zeggen dat dit een vrouwenfilm is.

Groetjes

Anoniem zei

Ik vind dit echt een supergrappige film, maar zou niet zeggen dat dit zozeer een vrouwenfilm is.

Groetjes

Anoniem zei

inderdaad een romantische film, terwijl laat men uitvergroot de angsten en problemen van onze maatschappij zien met een grappige twist erin

Anoniem zei

ik vind de film goed maar ook niet overtreffelijk. maar dat is omdat ik julia roberts niet zo graag zie spelen. maar de film is wel goed gevonden. de angst om gebonden te worden door een huwelijk is voor iedereen wel een angst.

Anoniem zei

ik vond het een heel grappige film, mijn broer trouwes ook

groetjes..

CharlieTha zei

Het is echt een grappige film, maar om te zeggen dat het een echte vrouwenfilm is... Nee, daar deel ik je mening niet in, maar ik zou zeker niet opkijken als meer vrouwen de film goed vinden dan mannen XD

Anoniem zei

dat lijkt me echt ne super goeie
film dieje wil ik zeker nog is zien !! groetjes