dinsdag 15 april 2008

27 Dresses (Always a bridesmade, never a bride)


Regie: Anne Fletcher

Acteurs:
Katherine Heigh
James Marsden
Malin Akerman

Genre: Romantische komedie


Synopsis: Jane is iemand die van bruiloften houdt! Ze is er al van jongs af aan zot van en heeft er nu een hobby van gemaakt. Ze heeft al 27 bruiloften meegemaakt, waar ze telkens de rol van bruidsmeisje vertolkt. De 27e is die van haar speelse zus Tess, die aanpapte met Jane's baas. Tess is niet altijd even eerlijk geweest tegen hem. Jane kan dit niet meer aanzien en smeedt een plannetje waarbij ze eindelijk niet meer bij elke vraag van ja knikt. Hierbij krijgt ze de hulp van Kevin, een journalist die in het geheim een artikel over haar schrijft. Na enige tijd van ruzie tussen de twee, trekt Jane toch haar 28e kleed aan, maar deze keer niet als bruidsmeisje...

Filmrecensie: Tuurlijk is dit een clichéfilm... je weet na een half uurtje wel hoe het allemaal zal aflopen, maar dat heeft me helemaal niet tegengehouden om de film tot het einde uit te zitten. Anne Fletcher is ook regiseur van Step Up, dus allesinds 2 kaskrakers die ze regiseerde!! Iets oudere films uit haar filmografie zijn the wedding planner, She's all that, Along came Polly en vele andere

7 opmerkingen:

Anoniem zei

zeer goeie film, echt een aanrader!!!

Matthew zei

Vind bij de poll van genre dat er best wel actie en thriller bij mogen staan. om het lijstje wat completer te maken he;)

OWJA en een recensie van Vantage Point zou ook niet misstaan op deze site. Super film!!

Melanie zei

Vantage Point heb ik voorlopig nog net gezien, maar dat komt er heel binnenkort wel van. Ik plaats deze erop van zodra ik de film heb gezien.

Leen Desplancke zei

deze moet ik gewoon zien! weet je hoe lang ze hem nog draaien ongev?

RoCzy zei

Leen deze draait ni meer in de cinema ! Ik wil hem ook graag nog zien, maar hij speelde niet meer in Brugge! Kga hem dus moeten huren als die uit komt !

Melanie zei

hij speelt inderdaad niet meer in de cinema, het zal een tijdje wachten worden voor hij uitkomt.

Tiffanie zei

Een zeer goeie film! Goed gelachen, de nodige dosis romantiek, wat wil je nog weer?

Nergens een bespreking te vinden van "No Reservations", kan dat??