woensdag 9 april 2008

Night at the museum


Regie: Shawn Levy

Acteur:
Ben Stiller
Robin Williams
Ricky Gervais

Genre: Komedie


Synopsis: Wanneer Larry Daley (gespeeld door Ben Stiller) met enige tegenzin een baan als nachtbewaker in het Historisch Museum accepteert wordt het hem snel duidelijk dat hij wel eens een cruciale rol in de wereldgeschiedenis kan gaan spelen. 's Nachts gebeuren er in het museum heel eigenaardige dingen .... iedereen en alles komt tot leven!! Met de wijze woorden "Don't let anything in or out!" en de hulp van het wassenbeeld van President Teddy Roosevelt (gespeeld door Robin Williams) probeert Larry de vechtende Romaanse gladiatoren en Amerikaanse cowboys weer op gelijke voet te krijgen en de rondrennende T-Rex bewijst voor eens en voor altijd waarom hij bekend staat als het gevaarlijkste roofdier ter wereld. Larry zal de samenzwering binnen het museum op moeten lossen om ervoor te zorgen dat de deuren niet voorgoed zullen sluiten.

Filmrecensie: Dit is een goeie film, maar persoonlijk had ik er meer van verwacht. Als er op tv de keuze zou zijn tussen een film als step up en deze, dan zou de keuze heel vlug gemaakt zijn. Ben Stiller zorgt in deze film wel voor dat extra beetje humor, aangezien we hem gewend zijn om te zien in komische films.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond deze film ook goed maar als ik ook kon kiezen tussen deze of Step up was voor mij de keuze ook snel gemaakt... Ik had al voorstukjes gezien en had misschien ook wat meer verwacht. Maar al bij al viel deze film wel mee en heb ik toch om sommige dingen goed gelachen

Anoniem zei

Nie echt me smaak van film maar bleef toch geboeid kijken. Film zelf was wel grappig bij momenten en viel ie dus goed mee
6.5/10

Anoniem zei

ik vond deze film schoon en mooi sommige stukken zat ik echt te lachen
xxx
Raeceboy_69

Anoniem zei

Een zeer grappige film !
Het was boeiend en er kwamen grappige scenes bij kijken !

8.5 op 10 :)

x

Thomas zei

goede film, heb em op dvd gekocht week na hij uitkwam, Kom er maar op he, museum dat tot leven komt ^^

8/10

Anoniem zei

Een hilarische komedie :d
altijd tof om op een verveeld moment te bekijken!

Wolff zei

Zalihe film :p

Anoniem zei

een film met ben stiller kan gewoon weg niet ander dan meevallen

Anoniem zei

ik ben een beetje uitgekeken op ben stiller. Maar de film op zich is niet slecht.

Tiffanie zei

Echt een teleurstelling. Vond het helemaaal niet zo goed, en beetje langdradig eigenlijk. Niet mijn stijl. Maar Ben Stiller zijn humor maakt veel goed!