woensdag 9 april 2008

Déja vuRegie: Tony Scott

Acteur:
Denzel Washington
Val Kilmer
Paula Patton
James Caviezel
Adam Goldberg
Elden Henson

Genre: Actie


Synopsis: Agent Doug Carlin (gespeeld door Denzel Washington) moet tijdens een onderzoek onverwacht naar een misdaad. Nadat een bom een explosie op een veerboot van New Orleans heeft veroorzaakt, wordt Carlin aangesteld om bewijsmateriaal te achterhalen. Hij staat op het punt te ontdekken dat wat de meeste mensen geloven dat slechts in hun hoofd is, in werkelijkheid iets veel krachtigers is. Hierdoor raakt hij verwikkeld in een strijd, in een poging om honderden onschuldige mensen te redden.

Filmrecensie: Sommigen zien gelijkenissen met de fim Memento uit 2000. Maar toch is dit verhaal toch uniek. Denzel Washington vertolkt zijn rol goed. Het is een goed verhaal dat perfect is uitgewerkt en geen moment verveelt.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Een supergoeie film, zeker de moeite waard!!!!

Anoniem zei

denzel speelt goed, de film is zeer goed, het steekt goed in mekaar, maar je moed wel goed kunnen volgen

Julie zei

Normaal zie ik Denzel graag spelen, maar dit vond ik toch een kleine teleurstelling... Niet dat ik het echt slecht vond, maar niet op hetzelfde niveau als zijn andere films !

D_Ruben1989 zei

Ik vond deze film de MAX. Op sommige momenten moelijk voor te volgen maar op het einde wordt alles duidelijk. Je moet hem zeker eens gaan huren.

Anoniem zei

zalige film..

Anoniem zei

Ik vond dit een heel goeie film al heb ik soms wel eens gedacht over wa gaat het hier nu omda ik effe ni kon volgen... Maar zeker de moeite waard om te zien!

Matthew zei

Hey kijk, nog zo'n film waarbij je moet nadenken. Dus super film gewoon. En Denzel in de hoofdrol, kan niet stuk he.