woensdag 9 april 2008

The Lake House


Regie: Alejandro Agresti

Acteurs:
Keanu Reeves
Sandra Bullock
Shohreh Aghdashloo
Christopher Plummer
Ebon Moss - Bachrach

Genre: Drama / Romantisch

Synopsis: Dr. Kate Forester (gespeeld door Sandra Bullock), die ooit een huisje aan een meer huurde, woont nu in de stad. Ze begint brieven te schrijven met de nieuwe bewoner van het huisje, de gefrustreerde architect Alex Wyler (gespeeld door Keanu Reeves).
De twee beginnen iets voor elkaar te voelen toen ze plots ontdekken dat er een verschil van 2 jaar tussen hen zit. Ze proberen dit mysterie te ontrafelen om hun ongewone romance te redden. Ze doen hun best om elkaar te ontmoeten, wat niet zonder slag of stoot gebeurt.

Filmrecensie: Een heel mooie film!! Sandra Bullock en Keanu Reeves spelen ook zeer goed samen. De film vraagt wat extra aandacht op het einde om het geheel te snappen, maar het is mij toch gelukt. Deze film zeker op je TO - WATCH lijstje zetten.

5 opmerkingen:

Jerro zei

"De film vraagt wat extra aandacht op het einde om het geheel te snappen." Zo denk ik er ook over. Maar dat maakt het net boeiend. Een aanrader!

Joëlle zei

Een mooie film met veel diepgang ... S idd een echte aanrader!

Anoniem zei

Ik vind dit een heel mooie en goeie film. Op het einde moet je inderdaad even aandacht hebben en denk je hoe kan dat maar als je er dan over denkt snap je het wel. Zeker de moeite waard om te zien!

Anoniem zei

Zeer mooie film. ik ben geen fan romantische films maar deze waardeer ik ten zeerste. Ik blijf er met plezier naar kijken

Anoniem zei

Mooie film! Echt een 10/10! Je moet er inderdaad met je aandacht bij zijn, maar met een beetje moeite valt hij goed te volgen!
ZEKER ZIEN!!